Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg
{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Adrenalinkickar – 5 heta tips!

Topp 5 adrenalinkickar - Forsränning är lätt med på listan!!
Catherine Lee-Klockare

Vill du känna adrenalinet pumpa i ådrorna, höra pulsen slå dubbla slag och med skräckblandad förtjusning kasta dig ut i ett äventyr som får andra att väta ner byxorna? Då ska du läsa KILROYs topp 5-lista över saker du måste prova innan du dör! Är du skraj? Desto större anledning att prova. Det är inte modigt om man inte är rädd…


"Att våga, är att förlora fotfästet en liten stund.
Att inte våga är att förlora sig själv..." 
Sören Kierkegaard 

Är du redo för ditt nästa äventyr?
Boka ett kostnadsfritt möte med våra reseexperter! De hjälper dig att ta dig dit ut vill, utefter din budget och dina önskelmål.
Snacka resor med oss!

1. Hoppa fallskärm

Att hoppa fallskärm är en utmärkt adrenalinkick

Fallskärmshoppning är något av det mest spännande du kan göra och vi garanterar att du kommer att tappa andan av skräckblandad förtjusning. Även om den här sporten går ut på att kasta sig ut från ett flygplan är dödliga utgångar väldigt ovanliga. Bara så du vet. Som nybörjare får du börja med ett så kallat tandemhopp, där du sitter sammanbunden med en erfaren instruktör. När dörrarna öppnas på tre kilometers höjd, och du sitter där i öppningen och dinglar med benen, finns det ingen återvändo. En knuff i ryggen och vips skriker du ut din rädsla under 30 sekunders fritt fall innan fallskärmen (förhoppningsvis) fälls ut. Sedan är det värsta över och du kan njuta av en makalös utsikt och känslan av att nästan bokstavligen ha vingar för en dag. 

Sugen på att boka av fallskrämshoppning på din bucketlist? Kolla här!

2. Dyka med hajar

Ett nära möte med naturen som ger ett gött adrenalinpåslag - låt oss presentera den majestätiska vithajen

Är du rädd för hajar? Utmana dina rädslor och kom riktigt nära en vithaj när du dyker i bur i Sydafrika. Ställ dig öga mot öga med ett av världens mest fruktade och ikoniska rovdjur. Det är lite som att mata fiskar i ett akvarium, förutom att det inte finns något akvarium, och det är du som är maten. Men var inte orolig, det är större risk att bli överkörd av en bil än att bli anfallen av en haj, har vi läst någonstans. Om det är till någon tröst vill säga. Sett till antalet bilar, trafikanter och hur många personer som normalt rör sig i hajtäta områden är det kanske inte så konstigt. 

Kolla in våra dykresor.

3. Bungy jump

Adrenalinkicken som bungyjump ger är svårslaget. Det är sjukt läskigt innan och ännu mer sjukt värt det efter!

Få saker på denna jord är så läskiga som att hoppa bungy jump. Att stå där vid avsatsen, med bara en gummisnodd runt fötterna, och sedan handlöst kasta sig ut mot avgrunden kräver mod. Och kanske en släng idioti. Till skillnad från ett tandemhopp med fallskärm ligger det avgörande beslutet helt på dig när det kommer till bungy jump. Du måste lura din egen hjärna – den tror nämligen att du dör om du kastar dig utför stupet. Med andra ord måste du trotsa kroppens naturliga instinkter. Och ta steget… Bra bungy jump hittar du bland annat på Nya Zeeland och i Australien. 

Är du en adrenalinjunkie? 

Då rekommenderar vi: 11 dagar fyllda med äventyr på Nya Zeeland.

4. Forsränning/rafting

Forsränning är en ultimat kombo, du är mitt i naturen i full fart - YES!

Forsränning går i princip ut på att kasta sig hämningslöst utför en vildsint fors i en liten gummiflotte. Känn vattnet piska dig ansiktet och naturens krafter slänga dig mellan klippor och vattenfall medan du kämpar för att parera den strida strömmen. Men var inte orolig, du har ju ändå en... ja, cykelhjälm. Detta är inget för den ängslige. Eller för den som inte tagit simborgarmärket. Här gäller det att navigera i de häftiga forsarna och inte vara rädd att ta sig vatten över huvudet. 

Kolla in våra forsrännnigsäventyr.

5. Dyka i Stora Barriärrevet 

This is happiness!

Stora Barriärrevet i Australien är ett av världens sju naturunderverk och en dröm för dykare och snorklare. Att långsamt glida fram under ytan och samtidigt upptäcka en ny förtrollande värld av spektakulära växter, regnbågsfärgade fiskar och vackra koraller är en mäktig och nästan obeskrivlig upplevelse. Kanhända inte särskilt farlig, men adrenalinkicken går det inte att klaga på. Förutom att vara oerhört vackert är revet också hem för delfiner, valar, däggdjur och olika sorters sköldpaddor. Stora Barriärrevet är lämpligt för såväl nybörjare som mer erfarna dykare. Du kommer inte att bli besviken på detta äventyr!

Ett äventyr du inte vill missa! Spana in våra resor till det Stora Barriärrevet.

Boka ett gratis möte och prata äventyrsresor med oss

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...