{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Topp 5 volontärprojekt i Europa

Volontärarbeta i Europa

Res inte bara på en sommarsemester, res med ett syfte

Om du vill resa med ett syfte genom att volontärarbeta behöver du inte åka långväga! Det finns gott om häftiga volontärprojekt i länder som Grekland, Portugal och Kroatien. Volontärarbete kommer att ge dig möjlighet att lära känna dessa europeiska länder på ett annat sätt. Du kommer att arbeta nära lokalbefolkningen och lära dig mer om deras kultur, traditioner och livsstil. Det finns alltid ett projekt som passar dina intressen, oavsett om du vill arbeta med djur, hjälpa till att städa upp i havet eller bekämpa matsvinn.

Portugal Lisbon Wolf Volunteer

1. Arbeta med vargar i Lissabon

Om du älskar djur är detta ett fantastiskt projekt! Genom att volontärarbeta på ett vargcenter ser du till att dessa hotade arter har en trygg fristad att bo i.

Volontärerna hjälper till med att bevara och skydda vargarna. Några av dina dagliga uppgifter kommer att vara utfodring av vargarna, hjälpa till med underhållet, brandförebyggande, skogsrengöring och observation av vargarna.

En rolig bonus är att du den första dagen också får en rundtur i Lissabon. Den lokala personalen på plats kommer visa och hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva. Därefter åker du ut till vargcentret i Mafra, där du kommer att bo tillsammans med andra volontärer.

Jag vill veta mer!

diving-general- (1)

2. Arbeta med marint bevarande i Split

Upptäck undervattensvärlden medan du arbetar med marint bevarande som volontär i Kroatien! Har du sett den senaste dokumentären med David Attenborough? Då vet du att havet spelar en stor roll för vår planets hälsa.

Som volontär för bevarandet av havet hjälper du till att minska havsföroreningar och bevara det marina livet. Några av dina dagliga uppgifter kan vara att samla in skräp från havet, logga information om de insamlade föremålen, lära dig mer om det marina ekosystemet och hur du skyddar det, samt observera och identifiera fisk. För att kunna göra detta behöver du naturligtvis spendera mycket tid i havet!

Alla volontärer kommer att genomföra internationellt erkända dykcertifieringen för SSI (Scuba Schools International). Dessa certifieringar kan skilja sig, beroende på hur lång tid du stannar och din dykerfarenhet. Projektet arbetar tillsammans med en lokal dykskola, så du kommer alltid att övervakas av en erfaren dykinstruktör.

Läs mer om detta prosjektet

volunteering-bali-turtle-cover

3. Arbeta med havssköldpaddor i Grekland

Under detta projekt kommer du hjälpa till att bevara ett av de viktigaste områdena för havssköldpaddan. Dina dagliga uppgifter kommer bland annat att vara att övervaka och skydda sköldpaddorna och dess platser där de lägger ägg mot rovdjur och översvämning av havsvatten. Dessutom kommer du att ge viktig information om bevarandet till utländska besökare och lokalsamhället.

Det är en otrolig upplevelse att bevittna sköldpaddornas kläckning och se dem ta sina första steg ut i havet. Även om det är mycket troligt att du kommer att se sköldpaddor under detta projekt är det inte en garanti.

Under detta projekt kommer du också att ha tid att utforska området och njuta av stränderna på egen hand. Projektet ligger nära en liten by som heter Giannitsochori, där du också kan utforska några grekiska historiska ruiner.

Läs mer om projektet

Lisbon Volunteering Food Waste Project

4. Arbeta med matsvinn i Porto

Är du ett stort fan av appen "To good to go"? Då kan det här projektet vara något för dig! Här får möjlighet att bekämpa matsvinn i Porto.

Som volontär kommer du att stödja olika center som återvinner matrester i gott skick från lokala restauranger, stormarknader och kaféer och distribuerar den till familjer, äldre och hemlösa i nöd. Dina dagliga aktiviteter kan variera från att samla in maten, hjälpa till med förpackning, rengöring och distribution av maten.

Detta projekt äger rum mest på eftermiddagen och kvällen, vilket ger dig gott om tid att utforska regionen på morgonen eller lära dig lite portugisiska.

Läs mer om projektet

Portugal Lisbon Forest Conservation

5. Arbeta med skogbevarande i Lissabon

Detta projekt är perfekt för naturälskare. Du kommer att tillbringa merparten av din tid i en naturpark i Lissabons omgivningar, där du hjälper till med ekologisk återhämtning av försämrade områden. Skogsskyddsprogrammet arbetar nära med det lokala samhället.

Tillsammans med andra internationella volontärer kommer du att studera och lära dig mer om skogen och arbeta med olika aktiviteter beroende på årstid. Exempel på några uppgifter är; plantera olika växtarter, skydda och lära dig mer om den biologiska mångfalden och hantera gångvägar och stigar.

Du kommer oftast att arbeta antingen morgon- eller eftermiddagsskift, vilket ger dig gott om tid att upptäcka Lissabon. Ett roligt tillskott till detta projekt är fältturen ut ur staden som äger rum en gång i månaden. Under 2 till 5 dagar kommer du att utforska några andra byar och områden i Portugal

Läs mer om detta projekt

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...