{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Träningsresor & bootcamps på Bali

Bootcamp på Bali

Eat. Sleep. Train. Repeat

Kombinera det avslappnade livet på resande fot med en riktig energi- och hälsoboost. Njut av livet på vårt fitness bootcamp på Bali. Din vistelse på campet anpassas efter vilken fysisk nivå du ligger på. Det härliga med att åka till ett bootcamp är att alla är där av samma anledning - och peppar varandra för att uppnå sina mål!

Taggad? Snacka med oss!

Anpassa träningen till DIN nivå

Tillsammans med en personlig tränare sätter du dina mål och lägger upp en plan för din vistelse. Träna, ät gott, bada och njut av solvarma dagar tillsammans! Campet erbjuder något för alla - från personlig träning och crossfit till yoga och surf. Här kan du släppa allt annat och fokusera på din träning och hälsa samtidigt som du njuter av paradisön Bali.

Känn dig mer energisk och starkare efter en vecka eller på topp efter åtta – du bestämmer själv hur länge du vill stanna. Vårt fitness bootcamp ligger i Canggu utanför Denpasar, en kort bilfärd från flygplatsen bland både risfält, restauranger, juicebarer, surfare och hipsters. Här erbjuds den perfekta kombinationen av träning och avkoppling i en peppande miljö.

Aktiviteter att varva ner med

När du har tid över kan du varva ner på ett spa eller med en härlig massage. Bali är även känt för alla grymma surfspots och är ett måste för dig som någon gång funderat på att prova på att surfa. Dykningen här är också magisk för den som gillar att upptäcka en värld under vattenytan. Hänger du hellre på stranden? Don’t you worry! Inte långt från campet finns massor av härliga stränder att gå till.

På schemat

På campet ingår träningssessioner i grupp - varje dag i veckan, från morgon till kväll. Du kan delta i allt från yoga och crossfit till klasser som MetCom och Body360. Alla gruppass är frivilliga och du väljer själv hur många du vill delta i. Om du vill träna på egen hand finns ett gym med air condition tillgängligt sju dagar i veckan. Några av passen du kan delta i är:

 • Early Morning Yoga
  Om du vill starta dagen mjukt med att stretcha ut kroppen innan dagens hårda pass kan du hänga med på en timmes yoga för att värma upp musklerna och förbättra din flexibilitet och balans.
 • Bootcamp Cardio Sessions Body360
  Två gånger i veckan kan du gå på ett riktigt konditionspass som är utformat för att snabbt och effektivt förbättra din fysik. Men låt det inte skrämma dig, övningarna är anpassade så det passar alla - oavsett vilket träningsnivå du ligger på!
 • Movement
  Under ett Movementpass får du lära dig om kroppskontroll, rörlighet, balans, gymnastik och stretching. Det här passet passar alla nivåer och kompletterar alla andra träningsprogram bra. Du förbättrar både din styrka, smidighet och rörelseförmåga!

Har du ingen att åka med? No problem! 90% av alla som kommer till campet reser hit på egen hand och du kommer garanterat träffa massor av nya träningssugna vänner under din tid på campet!

Kombinera fitness på Bali med surfing

Bali är ett surfingmecka utan dessa like och här hittar du vågor som passar för nybörjare så väl som rutinerade surfare. Spana in våra surfpaket till Bali och i Canggu för att maxa din träningsresa än mer.

Redo att svettas på bootcampet på Bali?

Vi sitter redo med svar på alla dina frågor om våra träningsresor till Bali och hjälper dig att ta fram en resa som passar dig perfekt. Boka in en reserådgivning (som alltid är helt gratis) så rivstartar vi äventyret! Dessutom hjälper vi dig att hitta de bästa flygbiljetterna till Bali!

Boka in en reserådgivning

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

 1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
 2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
 3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

 • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...