{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Tips på trekkingturer världen över

Trekka världen över med KILROY

Tips på 6 trekkingturer världen över

I USA firas National Walking Day första onsdagen i april varje år. Syftet är enkelt; att få fler att promenera mer. Många trekkingturer kräver en grundfysik så börja träna redan nu! Här tipsar vi om några extraordinära ”promenader” du kan ta världen över.

Mer inspiration
Vi har en hel del trekkingturer världen över. Oavsett om du vill bestiga berg, vandra genom djungel eller besöka nationalparker har vi en tur för dig!
Till alla trekkingturer

Vandring, hiking, trekking. Kärt barn har många namn. Den engelska definitionen av "trek" lyder; "go on a long arduous journey, typically on foot". Är det något som får ditt hjärta att klappa lite extra? Och då menar vi av förtjusning, inte dålig kondis. Du kanske tillhör typen som älskar att upptäcka nya platser till fots? Kanske har du vandrat i svenska fjällen och är sugen på en mer exotisk plats för din nästa trek? Vi har samlat några förslag just för dig!

En vandring som är populär bland våra kunder äger rum i djungeln i Thailand, från Bangkok till Bangkok på 6 dagar. Många drömmer också om att gå Inkaleden till Machu Picchu samt göra Everest Base Camp. Fantastiska vandringar för den äventyrlige! Nedan har vi samlat ytterligare några förslag på resor där trekking ingår. Vilken vill du göra? Läs, inspireras, snöra på dig skorna och börja träna!

Mountie - Trek i Kanada

Lake Moraine i Kanada

För dig som vill uppleva bästa sortens hiking och samtidigt se Kanadas fantastiska vilda djurliv. Du upptäcker hjärtat av Kanada vid "Canadian Rockies"på din vandring och kan komplettera med cykling, ridning och mycket mer!

Läs mer här!

Lost City Trek Colombia

Vandra Lost City Trek i Colombia

För dig som vågar bege dig djupt in i djungeln på jakt efter den försvunna staden. Här kommer du att vandra genom små byar, korsa Buritaca-floden och sova i hängmatta under öppen himmel.

Läs mer här! 

Multisport & Trek – Jordanien

Missa inte Petra under din rundtur i Jordanien

Jordanien har förblivit en hemlighet som bara de djärvaste av spänningssökare får uppleva. Här kan du vandra längs steniga kullar till isolerade byar och genom raviner ner mot Döda havet.

Snack med oss om trekking i Jordanien

Drömmig trekking i USA

Yosemite National Park

Om du vill trekka i USA gissar vi på att du är ruskigt intresserad av landets makalösa nationalparker. Yosemite, Zion, Arches, Yellowstone och den magnifika Grand Canyon National Park är bara några av platserna du kan få uppleva här! Håll ögonen öppna efter bison, grizzlybjörn och havsörnar.

Läs mer här!

 

Machu Picchu Trek & Cuzco Adventure 

Trekka till Machu Pucchu

Upptäck fantastiska Cuzco på den här 7-dagarstrekken. Med fyrhjuling tar du dig till Moray & Maras, forsränning i Vilcanota River och genom Andernas vackra landskap. Du kommer besöka den berömda inkabyn Machu Picchu och se gamla ruiner i Sacred Valley.  Ett andrenalinfyllt äventyr!

Läs mer här!

Umphang Jungle Trekking

Umphang Jungle Trekking

En av de bästa platserna för djungeltrekking i Thailand är Umphang Wildlife Sanctuary! år 1999 kom området med på UNESCOs världsarvslista och har sedan dess varit en populär destination för vandring. Passera spektakulära kalkstensklippor, åk försränning längs Mae Klong River och se gibbonapor, ormar och stora ödlor längs vägen. Vandra genom djungeln och ta ett uppfriskande dopp i Thailands största vattenfall Tee Lor Su. Upptäck lokalbefolkningens kultur ta vandingsleden "off the beaten track". 

Läs mer här!

Sugen på att trekka?

Våra resexperter hjälper dig gärna att sätta ihop ett reseförslag efter dina önskemål och budget, hittar billiga flygbiljetter och bokar in aktiviteter under resan. Hör av dig till oss så guidar vi dig till den trekkingturen som passar dig bäst!

Snacka trekking med oss

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Vänligen fyll i alla fält

Oops! Nått gick fel, prova igen!

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Får du huvudvärk av tanken att hitta den bästa flygrutten, surfcampet, dykkursen eller hostlet? Låt oss göra grovjobbet åt dig! Du vet, det är lite som när en proffskock smakar på maten innan den serveras. Mejla oss och berätta vart du vill resa och vad du vill uppleva, så tar vi det därifrån. Vi sätter ihop ett personligt reseförslag åt dig - helt kostnadsfritt!

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad roligt att du vill ut på äventyr! Har du angett till telefonnummer kommer vi att försöka slå dig en signal för att ställa lite frågor om vad du vill ha ut av resan. Därefter sätter vi ihop ett personligt reseförslag!

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att sätta ihop ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om paradisöar, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så kika där om du saknar svar från oss inom kort! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett kostnadsfritt möte med en av våra reseexperter för att få hjälp att sätta ihop ett förslag för din nästa resa. Vi kan höras via videosamtal, telefon eller i vår butik i Stockholm. Vi kan ses måndag-fredag mellan kl. 10:00-18:00. Glöm inte att det är gratis att få ett personligt reseförslag av oss – du förbinder dig inte till något!

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är detta bara förslag på hur du kan kombinera olika destinationer och upplevelser. Vi hjälper dig alltid att designa ditt äventyr precis så som du vill ha det. Oavsett om du drömmer om surfing, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram och TikTok för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en bekräftelse på mejl inom kort. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...