Boka flyg

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Detta fält behöver vara ifyllt

9 Endast valda datum Economy

Type

Resenärer

Vuxna (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spädbarn under 2 år (inget säte)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDetta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Detta fält behöver vara ifyllt

Sök flyg

Vänligen fyll i alla fält

Stäng
Kontakta oss
Skriv till oss

Drömmer du om ett nytt äventyr? Du kanske har ett hum om vad du vill göra och vart du vill resa men behöver bolla med någon som har gjort något liknande. Eller du kanske bara inte vet var du ska börja. Hör av dig till oss med dina drömmar, så hjälper vi dig att uppfylla dem.

Detta fält behöver fyllas i
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vi hör av oss till dig inom kort för att börja planera din drömresa. Du kommer först att få ett e-postmeddelande med informationen du skickade till oss. Vad sägs om lite reseinspiration medan du väntar?

Spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg!

Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

Boka ett möte

Vill du snacka resor med oss? Boka in ett möte med våra resespecialister för att få skräddarsydd rådgivning inför din nästa resa. Du kan välja att ta mötet i en av våra butiker, via telefon eller som videosamtal. Våra öppettider är kl. 10:00-17:00, måndag till fredag och mötena kan ske mellan kl. 10:00-18:00.

  • {{ officeOption }}
Detta fält behöver fyllas i

Äventyret börjar nu!

Vad kul att du vill snacka resor med oss! Vi återkommer till dig och bekräftar tid och plats inom kort.

Under tiden kan du spana in våra reseförslag som vi har satt ihop för att ge dig inspiration inför din resa. Precis som det låter, är det bara förslag på rutter och aktiviteter. Vi hjälper dig att designa ditt äventyr utifrån dina särskilda önskemål. Oavsett om du drömmer om kristallklart vatten, safari eller att bestiga berg! Följ oss också gärna på Instagram för mer inspiration!

Det kan hända att våra mejl hamnar i spamfiltret – så ta en titt där om du saknar svar från oss! 

OBS. Behöver du avboka din flygresa utanför våra öppettider behöver du även meddela och avboka din flygresa direkt hos flygbolaget, för att du ska ha möjlighet till återbetalning.

Vi hörs snart!

Teamet på KILROY

 

Du kommer att få en mailbekräftelse på din förfrågan inom kort. {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Utforska Balkans skönhet

Slovenia Triglav NP Girl Kayaking

Balkan - så nära men ändå så långt bort

Du kanske aldrig har tänkt tanken på att utforska Balkan. Det är nu dags att tänka om. Det finns gott om skäl som motiverar en resa till Balkan. För det första,  regionen är ett mecka för adrenalinjunkies (vi har alla en sådan inom oss, right?). För det andra, Balkan bjuder på nästintill helt orörda områden, charmiga byar, sköna vägkrogar och imponerande vandringsleder. Inte helt såld på Balkan än? Läs vidare!

Durmitor National Park Mountain Lake Emerald
Spana in alla destinationer i Balkan
Balkan är en av de mest orörda regionerna i Europa, och definitivt en plats att besöka om du gillar geunina lokala upplevelser. Och du... om du är ett fan av vackra landskap kommer Balkan inte göra dig besviken.
Se alla destinationer i Balkan

Varför resa till Balkan?

En resa till Balkan handlar om att utforska det okonventionella. Även om regionen känns avlägsen är den bokstavligt talat ett stenkast från det mer traditionella Europa.

Att utforska Balkan kan i många fall kännas som en resa tillbaka i tiden. Här väntar oförstörd natur, charmiga gamla byar och marknadsplatser dit varor körs med det självklara transportmedlet, häst och vagn.

Apropå tiden i Balkan, du kommer snart märka att inställningen till tid skiljer sig från den du antagligen är van vid. Här tar lokalbefolkningen dagen som den kommer och att spendera några timmar på de mysiga torgkaféerna mitt i veckan är inga konstigheter. Stress är nästintill obefintlig i Balkan, i synnerhet om du tar dig utanför storstäderna.

Alla länder på Balkanhalvön erbjuder fantastiska naturupplevelser. Om natur är din grej har du alltså hittat hem. Utforska de vackra bergskedjorna, de kristallklara sjöarna och forsande floderna omgivna av färgstarka blommor i tusentals.

Vi kan hjälpa dig att utforska:

Train Station In Sunset Czech Republic Cover
Tågluffa till Balkan!
Vår främsta rekommendation är att resa till Balkan med tåg. Det ger dig inte bara första parkett till några av de vackraste landskapen i Europa, det är dessutom den perfekta mötesplatsen för alla typer av resenärer. Locals såväl som äventyrslystna.
Läs mer om att tågluffa här

Tåg, flyg eller bil? Ta dig till Balkan på ditt vis!

travel with train through balkan

Det finns gott om transportmedel att välja bland om du vill ta dig till Balkan. Givetvis kan du flyga dit, det är smidigt då det finns flera internationella flygplatser i regionen. 

Om du vill få ut så mycket som möjligt av din resa rekommenderar vi dig att skippa flyget och istället tågluffa ner med ett interrailpass. Du upplever så mycket mer längs järnvägarna är uppe i luften. Om du tågluffar till Balkan kan du dessutom stanna till i fler städer i Europa längs vägen och njuta av de magiska landskapen tåget passerar.

Föreställ dig att sitta i en tågkupé med din bästa resebuddy och en nybryggd kopp kaffe. Utanför fönstret passerar natur, landskap och städer som du annars aldrig hade fått uppleva. Inte helt fel va? Innan du vet ordet av det är du framme i Balkan där nästa etapp på äventyret kör igång.

rafting-aerial-two-rafts-cover
Hur vill du uppleva i Balkan?
En tripp till Balkan handlar om två saker - natur och äventyr. Helst i en skön kombination. Vandring, ziplining, mountainbiking och rafting är bland de populäraste aktiviteterna som väntar.
Hitta din aktivitet i Balkan

Det här kan du göra i Balkan

Balkan är den perfekta regionen för dig som är ute efter äventyr och vacker natur. Förvänta dig inte klassiska turistattraktioner som Eiffeltornet i Paris, Guggenheim i Bilbao eller Brandenburger Tor i Berlin. Givetvis finns det gott om ikoniska monument och historiska byggnader, men i det stora hela handlar en tripp till Balkan om den vackra naturen.

zipline through valleys in montenegro

Om du vill få en ordentlig adrenalinkick är möjligheterna till rafting otroliga i Balkan. Genom hela regionen snirklar sig forsande floder vilka till och med utmanar den mest erfarna raftaren. Du kan även glida fram över djupa dalgångar på en zipline och njuta av de många mountainbikespåren uppe i bergen.

Om du föredrar hav och sjöar före skogar och berg kan du andas ut. Det finns även aktiviteter för dig. Längs den Adriatiska kusten kan du prova på mängder av vattensporter. Havet utanför Balkan, i synnerhet längs Kroatiens kust, levererar fantastik snorkling, dykning och kitesurfing.

Croatia Gradina Korenicka Landscape
Roadtrippa längs Balkans slingriga
Frihet. Det är ordet som bäst representerar känslan av att åka på roadtrip i Balkan. Utforska små byar, stanna till var och när du vill och slå läger där du känner för det.
Utforska våra ruttförslag för en roadtrip i Balkan

Dra iväg på en roadtrip i Balkan

go on a road trip in a camper in balkan

Ett fantastiskt sätt att utforska Balkan på är genom att hyra en campervan och ge sig ut på vägarna. Total frihet och ett helt flexibelt restempo väntar under den här typen av resa. Campa i bergen, chilla i städerna eller kör längs Adriatiska kusten och stanna till var du vill. När du vill.

En roadtrip är definitivt den reseform som ger dig mest frihet. Vi har satt ihop några förslag på resrutter som du kan spana in. Men kom ihåg att de är till för att inspirera. Att roadtrippa handlar just om total frihet. Gör som Balkans lokalbefolkning och ta resdagarna som de kommer.

Spana in våra campervans i Balkan här!

Bosnia And Herzegovina Mostar River Bridge
Nyfiken på våra rundresor i Balkan?
Om du vill utforska Balkan med andra sköna resebuddies är det här ett grymt alternativ. Vem vet? Kanske får du dessutom vänner för livet på köpet.
Utforska våra rundresor genom Balkan

Häng med på en rundresa genom Balkan

Förutom att roadtrippa genom Balkan finns även möjligheten att hänga med på skräddarsydda rundresor genom regionen tillsammans med mindre grupper av andra likasinnade backpackers. Om du är osäker på vad du bör uppleva i Balkan, eller bara är otaggad på att planera och organisera resan själv, är den här resformen den perfekta lösningen.

group tours is a great way of exploring the unknown with likeminded travellers

Under den här typen av kortare rundresa har du en lokal guide som visar dig allt som är värt att se. I grupperna du reser tillsammans med uppstår alltid en riktigt skön atmosfär och inget slår känslan av att efter en lång dag av utforskande sitta ner tillsammans och njuta av kall öl.

Kolla in våra rundresor i Balkan här!

Nyfiken på att tagga till Balkan?

Om den här artikeln triggat suget efter att resa finns det ingen tvekan om saken, dra iväg ett meddelande till oss. Vi hjälper vi dig att planera den fetaste resan genom Balkan du kan föreställa dig, oavsett vilken reseform du föredrar.

Jag vill veta mer!

Kommande events

1/3: Vart vill du åka?

Skriv in de platser du vill besöka och hur länge du vill stanna på varje plats. För tillfället rekommenderar vi att du endast väljer 1 eller 2 destinationer för att din resa faktiskt ska bli av.

2/3: Vilken typ av resenär är du?

Vill du surfa, dyka, vandra, träna, yoga, åka på safari eller göra något annat kul under din resa? Berätta det för oss så tar vi fram förslag! Ju mer vi vet vad du vill göra desto bättre förslag kan vi ge dig!

3/3: Kontaktinformation och resebudget

Vänligen ange din kontakinformation så att vi kan nå dig. Ju mer information du ger oss, desto bättre hjälp, tips och råd kan vi ge dig.

Då var det klart!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vänligen ange datum

Ta bort destination
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan inte gå till nästa steg om du inte uppger vart du reser från och har minst en destination

"I'm planning my first big trip"

"I want to learn new skills and go out of my comfort zone"

"I want to work or volunteer while travelling"

"I want to experience local culture together with other travellers"

"I'm only interested in flight tickets"

"I'd like advice about how to best plan my trip"

Vi behöver veta vad du heter :)

Vänligen ange ditt födelsedatum - vi behöver detta för att kunna hitta de bästa priserna för dig!

Vänligen ange din email så att vi kan komma i kontakt med dig

+
-
100.000+
{{absoluteMinBudget}}
utforska balkan

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nu designat din egen drömresa!
Detta händer nu: 1. Vi kollar igenom din förfrågan och kontaktar dig via telefon eller mejl för att stämma av dina önskemål. Det numret som visas i displayen är 0771 – 545 769. Får vi inte tag på dig via telefon försöker vi med mejl eller sms. 2. Tillsammans med dig sätter igång med att titta på priser och alternativ för din drömresa. Du kan alltid nå oss på 0771 – 545 769. Hörs snart! OBS: Om du saknar svar från oss kolla ditt spamfilter.

utforska balkan

Resan börjar i:

{{departure}}

Platser du vill besöka:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Slutdestination:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Vilka ska med?

{{numberOfTravellers}}

Resenärstyp:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Designa din egen resa genom Balkan!

Vill du upptäcka Balkan på ditt eget sätt? Gör bara såhär:

  1. Berätta för oss vart och när du vill resa samt vad du vill göra! 
  2. Våra reseexperter gör grovjobbet och hittar de bästa priserna och alternativen
  3. Du får personlig feedback på ditt reseupplägg från en av våra reseexperter 

Efter några dagar får du ett reseförslag av en av våra reserådgivare – och det kostar inte en krona! Vill du sedan komma in på ett möte och prata mer om upplägg och resrutt så är det bara att hojta till. Våra reserådgivningar är också gratis och det är alltid kul för oss att hjälpa en taggad resenär att få till den perfekta drömresan IRL.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...