{{ section.name }} Support

Vi hittade {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} samt {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} för '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support

Hittar du inte det du letar efter?

Hör av dig till oss så hjälper en av våra grymma reseexperter dig att hitta din drömresa.

Utmanande äventyr för hardcore-backpackern

Utmanande äventyr för hardcore-backpackern

Aktiviteter på resan för dig som gillar utmaningar

Res iväg på grymma äventyr och upplev saker på ett nytt utmanade sätt. Kom ”off the beaten track" och träffa lokalbefolkning och andra resenärer på din nästa resa! Du kan hitta dessa typer av rundresor oavsett om du ska resa i tre veckor eller flera månader. Nedan har vi samlat våra nio mest utmanande rundresor där du kommer vara med om saker du aldrig kommer att glömma! 


Dessa äventyr rekommenderas för dig som på riktigt gillar nya utmaningar på resan och som är lite mer "hardcore".

 

Utmanande äventyr i Asien

Silk Route & South East Asia between Bangkok and Beijing via Laos

Sedan den första resan 1981 har Dragoman legat i framkant för överlandsresor och tagit resenärer till unika och "off the beaten tack" äventyr i deras ikoniska skräddarsydda organga lastbilar. Dragoman gör det mycket lättare att komma bort från de asfalterade vägarna till de mindre trafikerade vägarna och gör det till en kort och epsik resa. Deras förmåga att komma bort från tursitledda vägar lockar resande mellan 18 till 80 år från hela världen! Låt Dragoman ta dig på en oförglömligresa mellan Bangkok och Beijing, via Laos!

Hitta dina äventyrsresa overland här!

Bangkok Skyline

Silk Route between Tbilisi and Ulaanbaatar

Res med Dragoman på den här turen och upplev Mongoliets huvudstad Ulaanbaatars bästa och mest värdefulla platser, så som byggnaden Gandan Monastery. Därefter kommer Dragoman ta er ut till Mongoliets slätter, där ni bland annat kommer att få se Khar Bukh Balgas-ruinerna och lära er om dess historia. Turen kommer vidare att ta er söderut mot Kina. I Kina kommer ni att få upptäcka allt som storstaden Beijing har att erbjuda. Andra höjdpunkter att se fram emot på resan är den kinesiska muren och det fantastiska bergområdet Wutai Shan, som är en av de heligaste platserna för buddhister. Med Dragoman kommer ni vidare att ta er genom Kinas västra delar, så som Kashgar för att sedan få upptäcka Kirgizistan och Turkmenistan. Turen avslutas sedan i Tbilisi, Georgiens huvudstad.

Hitta dina äventyrsresa overland här!

South East Asia between Xi'an and Kunming

Dragoman tar er på en 21 dagars tur i Kina från Xi'an norr till Kunming i söder. På den här resan kommer du få uppleva både stadslivet och Kinas vackra landskap. Resan inkluderar också besök på spännande och historiska plaster så som Terracotta Warriors, en armé med 8000 figurer i människostorlek, som var byggda för att skydda kejsaren Qin Shi Huang i hans efterliv.

Hitta dina äventyrsresa overland här!

Utmanande äventyr i Afrika

West Africa between Dakar and Freetown

Ta en tur längs Afrikas västakust. Under 23 dagar tar du dig med Dragoman från Freetown, Sierra Leones huvudstad för att därefter åka till de vackra stränderna strax utanför. Där kommer ni att kommer att ha en hel dag för en rad olika aktiviteter, så som båtturer ut till öarna, utforskning av den lokala atomsfären och naturligtvis avkoppling på de vackra stränderna! Resan kommer sedan att fortsätta norrut genom centrala Guinea till staden Labé. Dragoman kommer också ta er genom Guinea-Bissau och Senegal där ni kommer avsluta resan vid Afrikas västligaste del: Dakar. 

Hitta dina äventyrsresa overland här!

Africa East & South between Nairobi and Cape Town

Den här fantastiska turen med Dragoman tar dig genom Afrikas södra delar, med start i Cape Town i Sydafrika. Innan ni kommer fram till slutdestinationen Nairobi i Kenya kommer ni tar er genom Botswana och få uppleva det fanastiskt vackra vattenfallet Victoria Falls, som ligger på gränsen mellan Zambia och Zimbabwe. Resan fortsätter därefter upp mot Zanzibar, ett land med paradistränder och otroliga skaldjursrätter.

Hitta dina äventyrsresa overland här!

Utmanande äventyr i Sydamerika

Patagonia & Andes between Santiago and Ushuaia

Den här fantastiska turen längs Sydamerikas västkust tar dig från Santiago till Ushuaia, som ligger längst ned i södra Argentina. På resan kommer Dragoman köra er längs de berömda vägarna, Carretera Austral, som omges av vackra bergs- och skogslandskap. För de som är sugna kommer det att finnas möjligheter att bland annat vandra och rida.

Hitta dina äventyrsresa overland här!

Andes & Amazon between La Paz and Buenos Aires

Under den här resan kommer du att börja med att få uppleva den häftiga atomsfären i Buenos Aires. För den som är sugen på att åka zip-line eller forsränning kommer det att finnas möjligheter till att göra det. Efter Argentina kommer ni till Chile, där ni bland annat kommer att få se den fantastiska bergskedjan Anderna. Med Dragoman kommer ni även att passera Bolivia och se Potosí, den högst belägna staden i världen. Turen avslutas därefter i La Paz. 

 

Pan American between Mexico City and Lima

Den här resan med Dragoman börjar i Mexiko City och fortsätter ned till Panama. Längs vägen kommer ni att upptäcka en vacker natur och paradisstränder, där det finns många aktiviter att göra längs vägen så som att åka zip-line eller ta en båttur för att se delfiner. Med Dragoman kommer ni att ta ett flyg ned från Panama till Cartagena i Colombia. Ni kommer att göra flertalet stop medan ni tar er genom Colombia för att passera gränsen till Peru, där det sista stoppet blir Lima. 

Hitta dina äventyrsresa overland här!

alt

Designa din egen drömresa!

Vi älskar att göra grovjobbet för dig. Låt oss ta fram ett reseupplägg helt efter dina drömmar! Gör såhär:

  1. Berätta för oss när och hur du vill resa samt vad du vill se! 
  2. Våra reseexperter hittar de bästa priserna och alternativ för aktiviteter
  3. Du får ett reseförslag och personlig feedback av en av våra reseexperter 

Vi hjälper dig så att du får ut det mesta av din budget och vi delar med oss av våra egna resetips. Oroa dig inte - vi tar inte en krona för besväret och du förbinder dig inte till något!

Börja designa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hoppsan! Sidan du letade efter går inte att hitta. Kanske hittar du något här istället...